ukenru
vishinskogo-suditimut-u-kiyevi

Вишинського судитимуть у Києві

 • 12930 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Справу стосовно підозрюваного у державній зраді керівника "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського по суті буде розглядати один з районних судів Києва. Про це УНН повідомив начальник управління прокуратури АР Крима Євген Комаровський.

"Вишинському і його захисникам повідомили про закінчення досудового розслідування у кримінальному провадженні та надано доступ до матеріалів досудового розслідування. За попередньою інформацією, обвинувальний акт буде скерований до Подільського районного суду міста Київ", - повідомляє Євген Комаровський.

Наразі керівник "РИА Новости-Украина" Вишинський знаходиться в слідчому ізоляторі міста Херсон. Після розгляду справи його перевезуть до Київського слідчого ізолятора.

Нагадаємо, у 2018 році керівнику “РИА Новости-Украина” Кирилу Вишинському оголошено про підозру  в скоєнні злочину та затримано.

Як повідомляв УНН, Верховний Суд 23 січня розгляне касаційну скаргу захисту керівника "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського  про незаконність його затримання Службою безпеки України у травні 2018 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП