ukenru
vinniy-festival-u-floridi-zibrav-15-mln-dol-na-blagodiynist

Винний фестиваль у Флориді зібрав 15 млн дол. на благодійність

 • 9086 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. На вихідних в американському місті Неаполь (штат Флорида, - ред.) пройшов щорічний благодійний аукціон з продажу вина. За підсумками заходу вдалося зібрати 15,2 млн дол. Про це повідомляє видання Wine Spectator, передає УНН.

У цьому році кількість нових відвідувачів фестивалю склала близько 40%. В рамках аукціону було надано 61 лот, включаючи три розкішних автомобіля, поїздки в Європу і Азію і, звичайно ж, вина.

Так, автомобіль Rolls Royce Phantom 2018 був проданий за 780 тис. дол, McLaren 720S - за 650 тис. дол. Автомобіль Bentley Continental GT 2019 був проданий за 520 тис. дол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українське вино удостоєно нагороди на престижному конкурсі у Франції

В рамках аукціону були також надані такі лоти, як "ексклюзивні враження". Один з них був проданий за 520 тис. дол. Зокрема, мова йде про 10-денну поїздку до Південної Африки для двох пар. На додаток до VIP туру на сафарі, лот включав дегустацію 12 пляшок Staglin Family Vineyard Cabernet Sauvignon (2009 - 2014 рр).

Благодійний аукціон з продажу вина проходить у Флориді щорічно, починаючи з 2001 року. З тих пір вдалося зібрати близько 176 млн дол на благодійність.

"Кожен долар, витрачений на аукціоні, допомагає Дитячому і Освітньому Фонду Неаполя поліпшити життя дітей з обмеженими можливостями", - зазначають організатори заходу.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, український алкоголь представлять на виставці в Дюссельдорфі.

Українські Національні Новини

Суспільство