vinnitska-likarnya-shmd-otrimala-suchasniy-angiograf

Вінницька лікарня ШМД отримала сучасний ангіограф

 • 859078 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Єдина в Україні компанія, яка працює за прямим договором з виробником діагностичного обладнання світового рівня, ТОВ «Артек Медікал Груп» долучився до забезпечення Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги новим сучасним апаратом для ангіографії.

Цей прилад є частиною великої партії ангіографів, які компанія «Артек Медікал Груп» постачає до українських медичних закладів. Окрім цього, компанія зробила необхідний ремонт у приміщенні для розміщення апарату.

Обладнання, яке отримала Вінницька міська лікарня ШМД, дозволяє швидко та детально візуалізувати необхідні частини кровоносної системи пацієнта або всю її цілком. За допомогою технології плоского рентгенівського випромінювача та широкого спектра налаштувань руху скануючої дуги цей ангіограф здатний створювати об’ємні зображення судин з високою деталізацією та контрастністю. Завдяки цьому лікарі можуть значно швидше знаходити на сканах місця звуження або закупорки судин, безпомилково визначати внутрішню кровотечу та ефективно лікувати гострий мозковий інсульт, спричинений тромбозом.

«Коли мова йде про інсульт чи внутрішню кровотечу, рахунок інколи йде на хвилини. Тому надзвичайно важливо, щоб лікарі мали змогу якнайточніше локалізувати ушкодження кровоносної системи та визначити ступінь його важкості. Ми впевнені, що поставлений нами ангіограф стане корисним доповненням до «арсеналу» Вінницької лікарні швидкої допомоги», – відзначила директорка ТОВ «Артек Медікал Груп» Наталя Курашко.

Попри складнощі в перевезенні негабаритного обладнання з джерелами іонізуючого випромінювання в умовах війни, ТОВ «Артек Медікал Груп» продовжує в повному обсязі виконувати свої зобов’язання перед Міністерством охорони здоров’я України, ДП «Медичні закупівлі України» та іншими партнерами.

Довідково

ТОВ «Артек Медікал Груп» – один з лідерів у сфері постачання важкого діагностичного обладнання та єдина компанія, яка працює за прямим контрактом з виробником. До переліку медичного обладнання, на якому спеціалізується компанія, відносяться комп’ютерні томографи, магнітно-резонансні томографи, ангіографи, рентген-апарати, системи УЗД тощо. Кінцевими бенефіціарами ТОВ «Артек Медікал Груп» є Наталя Курашко і Руслан Стретович.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Вінницька лікарня ШМД отримала сучасний ангіограф

     • 859078 переглядiв