ukenru
vilkul-u-dnipropetrovskiy-oblasti-cherez-vorozhiy-snaryad-zaginula-ditina

Вілкул: у Дніпропетровській області через ворожий снаряд загинула дитина

 • 128186 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. 8 травня у Синельниківському районі Дніпропетровської області загинув 12-річний хлопчик. Він знайшов ворожий боєприпас та приніс його додому. Трагічний випадок через необережне поводження зі снарядами став вже шостим в області, інформує УНН з посиланням на заяву голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула.

Цитата

"Всього знешкоджено близько 1200 боєприпасів тільки на території Криворізького району. Але, на жаль, продовжують відбуватися нещасні випадки в різних районах області. В Синельниківському районі 12-річний хлопчик знайшов боєприпас і приніс його додому. Снаряд вибухнув, хлопчик загинув", - написав Вілкул.

Він закликав громадян бути вкрай обережними з вибухонебезпечними предметами, в тому числі зі снарядами, що не розірвалися, після російських обстрілів та нагадав про міни на дорогах.

"Не беріть підозрілі предмети в руки! Відразу викликайте 101 і 102. Навчіть цього своїх дітей! Між населеними пунктами на території району переміщайтеся тільки по основних дорогах загального користування!" - наголосив Вілкул.

Нагадаємо 

В Одеській затоці знешкодили міну, яка спливла на поверхню води.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП