ukenru
vikritomu-na-khabari-komandiru-pidrozdilu-viyskovoyi-chastini-ogolosili-pidozru

Викритому на хабарі командиру підрозділу військової частини оголосили підозру

 • 12931 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Командиру підрозділу однієї з військових частин, дислокованих на території Чернігівської області, якого викрили на хабарі, оголошено підозру. Про це УНН повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

За даними спецслужби, військовослужбовець запровадив схему отримання неправомірної вигоди від підлеглих за приховування фактів скоєння правопорушень.

"Співробітники СБУ задокументували факт вимагання командиром підрозділу тридцяти трьох тисяч гривень від солдата строкової служби за невжиття заходів реагування на самовільне залишення ним місця несення служби. Також фігурант провадження обіцяв не створювати штучних перешкод у службовій діяльності солдата", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали командира підрозділу під час одержання другої частини хабара у розмірі 25 тис. гривень.

Затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Одержання хабара) КК України. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення.

Нагадаємо, капітана ЗСУ затримали на хабарі у 33 тисячі гривень від контрактника за приховування від правоохоронних органів факту самовільного залишення місця несення служби солдатом та вирішення питання про непритягнення його до відповідальності за вчинене.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП