ukenru
vikonavchiy-prodyuser-ne-ochikuye-provokatsiy-z-boku-rf-na-yevrobachenni-2017

Виконавчий продюсер не очікує провокацій з боку РФ на Євробаченні-2017

 • 8856 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Виконавчий продюсер Євробачення Йон Ола Санд обговорив питання безпеки під час Євробачення-2017 із російською стороною і заявив, що немає причин думати, що російська сторона використає конкурс для небажаних акцій та провокацій. Про це він повідомив в інтерв'ю журналу "Новое время", передає УНН.

"Так, ми обговорювали це, і в мене немає причин думати, що вони використають конкурс для небажаних акцій та провокацій. Російські музиканти та ТБ-професіонали стурбовані ситуацією не менше ніж ми. Вони знають, що якщо, щось піде не так, то це в першу чергу вдарить по їх іміджу країни. Так само й українська влада розуміє, що неприємні інциденти з російською делегацією в Києві можуть коштувати Україні величезних іміджових втрат. Найкращий вихід – це покластись на службу безпеки приймаючої сторони, що саме я і роблю", - зазначив він.

Нагадаємо, Євробачення відбудеться навесні 2017 року в Києві. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Загалом продаж і бронювання квитків здійснюватиметься для дев’яти шоу – шість генеральних репетицій, два півфінальні змагання і фінал Євробачення-2017.

Також нагадаємо, 14 лютого стартував продаж квитків на Євробачення-2017.

Українські Національні Новини

Суспільство