ukenru
vikna-rehau-krasche-rishennya-dlya-vashogo-budinku

Вікна Rehau: краще рішення для вашого будинку

 • 14861 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Вікна можна назвати "очима" будинку. Саме через них ми дивимося на навколишній світ, людей і вулицю. Важливо вибирати якісні пластикові вікна, адже від них залежить не тільки огляд, але і затишок усередині приміщення. Завдяки їм вдається зберегти комфортну температуру всередині будинку, уникнути протягів. Зараз багато хто обирає вікна Rehau. Це продукція провідного німецького бренду, який гарантує високу якість на довгі роки, передає УНН.

Переваги вікон Rehau

Ця компанія почала виробляти віконні профілі ще в 1969 році однією з перших в Європі. Зараз Rehau - це найбільший бренд, який відомий у всьому світі. Їх модельний ряд досить широкий. Завод-виробник вікон пропонує такі лінійки профілів:
• Rehau 60 - бюджетна серія;
• Rehau 70 - колекція з поліпшеними показниками теплоізоляції;
• Rehau SYNEGO - преміальна серія, яка відрізняється високими показниками теплоізоляції і звукоізоляції, моделі мають додаткові контури ущільнення;
• Rehau GYNEGO - елітна колекція з максимальними показниками теплоізоляції і товщиною склопакета має ефект пасивного сонячного опалення.

Завдяки великому модельному ряду можна підібрати краще рішення для будь-якої квартири. Нові вікна відмінно підходять для нестандартних дизайнерських ідей, втілення будь-яких фантазій в інтер'єрі. Є варіанти для створення розсувних конструкцій, нестандартних габаритів і креативних форм.

Всі лінійки бренду якісні, на них діє гарантія виробника. Бренд здійснює поетапну перевірку продукції, яка проводиться на кожній стадії виробництва. При цьому всі моделі відповідають існуючим стандартам. Серед доступних варіантів вікна Рехау відрізняються кращими показниками теплоізоляції і звукоізоляції. Встановлюючи такі вікна, ви можете бути впевнені, що всередині приміщення буде комфортна температура навіть в холодну пору року, а сторонні звуки не будуть турбувати ваш спокій.

Ще одна перевага вікон Rehau - довговічність. Для того, щоб профілі прослужили вам довгі роки, не потрібно спеціального догляду. Моделі виготовляються з якісних матеріалів, які зберігають свій зовнішній вигляд, не вигорають і не тьмяніють.

Де можна придбати вікна Rehau в Києві

Компанія "Лінія Вікон" пропонує оригінальну продукцію німецького бренду. Якщо ви хочете придбати вікна в Києві, звертайтеся до нас. В наявності тільки якісні моделі від виробника. Купуючи профілі у нас, ви можете бути впевнені, що виріб прослужить вам довго. Ми надаємо всі сертифікати якості, гарантії.

Наша компанія надає повний комплекс послуг по заміні вікон. У нас працюють досвідчені майстри, які легко і швидко проведуть всі необхідні маніпуляції. Ми працюємо швидко і акуратно.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу