viiskovomu-yakyi-u-ternopoli-zastrelyv-cherez-revnoshchi-prykordonnyka-povidomyly-pro-pidozru

Військовому, який у Тернополі застрелив через ревнощі прикордонника, повідомили про підозру

 • 12999 переглядiв

36-річному військовослужбовцю повідомили про підозру у вбивстві 25-річного прикордонника в готелі Тернополя. Підозрюваний здійснив 7 пострілів через ревнощі до дружини, йому загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.

Правоохоронці повідомили про підозру 36-річному військовослужбовцю, який  через ревності до своєї дружини застрелив 25-річного прикордонника у одному із готелів Тернополя. Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратури у сфері оборони Західного регіону, передає УНН.

За процесуального керівництва Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру 36-річному військовослужбовцю військової частини за фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України)

- йдеться у повідомленнні спецпрокуратури.

За даними слідства, офіцер дізнався про можливі близькі взаємини дружини із військовослужбовцем прикордонної служби та приїхав до нього у один із готелів Тернополя.

Під час конфлікту, який виник через ревнощі, підозрюваний дістав із кобури пістолет та здійснив сім пострілів у 25-річного прикордонника, від яких той загинув.

У цей час дружина підозрюваного перебувала вдома з дітьми.

Після інциденту військового затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо 

21 липня  у готелі в Тернополі майор застрелив 25-річного військовослужбовця прикордонної служби. Конфлікт виник на ґрунті ревнощів.

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі