viiskovo-morski-syly-taktyka-voroha-zalyshaietsia-nezminnoiu-tse-prysutnist-za-rakhunok-pidvodnoho-chovna-v-akvatorii-chornoho-moria

Військово-морські сили: "Тактика ворога залишається незмінною - це присутність за рахунок підводного човна в акваторії Чорного моря"

 • 23938 переглядiв

Тактика противника в Чорному морі залишається незмінною і передбачає присутність підводних човнів, які здійснюють зовнішні рейди або менш важливі місії, за відсутності постійних патрульних або сторожових кораблів.

Ситуація в акваторії Чорного моря залишається доволі стабільною. Тактика ворога залишається незмінною - це присутність за рахунок підводного човна в акваторії Чорного моря. Одиниці, які там перебувають, це зазвичай підводні човни, які виконують зовнішні рейди, або не мають такого великого значення. Про це розповів речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

"Ситуація залишається доволі стабільна. Тактика ворога залишається незмінною - це присутність за рахунок підводного човна в акваторії Чорного моря. Одиниці, які ми бачимо в статистиці, що вони перебувають в акваторії Чорного моря, якщо мова йде про підводні кораблі, це зазвичай одиниці, які вийшли на зовнішній рейд, або це якісь одиниці, які не мають такого великого значення, або ті, які роблять між базовий перехід. Тобто, сталої присутності в якості патрульних, сторожових кораблів не спостерігається", - сказав Плетенчук.

Нагадаємо

Раніше Дмитро Плетенчук заявляв, що чорноморський флот росії виявився не готовим до тривалої війни через відсутність необхідної інфраструктури та матеріально-технічного забезпечення.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі