viiska-rf-36-raziv-obstrilialy-naseleni-punkty-khersonskoi-miskoi-terytorialnoi-hromady-ye-pereboi-z-elektrykoiu-ta-mobilnym-zviazkom

Через масований ворожий обстріл у Херсоні перебої з електрикою та мобільним зв'язком

 • 24910 переглядiв

російські війська атакували громаду Херсона, здійснивши 36 обстрілів, спричинивши перебої в електропостачанні та зв'язку, також поранення отримали сім осіб.

За минулу добу 36 разів російські війська обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади. У деяких районах є перебої з електрикою та мобільним зв'язком. Про це повідомив голова Херсонської МВА Роман Мрочко, пише УНН.

Знову масований обстріл громади та терор цивільного населення! За минулу добу 36 разів російські війська обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 154 снаряди,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що вкотре громада була атакована дронами. Також вівся вогонь з РСЗВ з тимчасово окупованого лівого берега. Били по житлових кварталах міста Херсона.

Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці, Комишанах, Зеленівці та Наддніпрянському.

Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 7 людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Всім травмованим надана медична допомога.

Також повідомляється, що наразі у деяких районах Херсона є перебої з електрикою та мобільним зв'язком.

Нагадаємо

роосійські війська 161 раз обстріляли Херсонську область, вбивши 3 та поранивши 16 осіб; під час обстрілів ворогом було використано 7 безпілотників "шахед".

За ніч було знищено 32 ворожих "шахеди"27.12.23, 07:39

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі