vidurili-50-tonn-palno-pid-viglyadom-dopomogi-zsu

Видурили 50 тонн пально під виглядом допомоги ЗСУ

 • 402520 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. У Дніпрі Державне бюро розслідувань викрило організовану групу, яка видурила в працівників АЗС понад 50 тонн пального під виглядом допомоги військовим, повідомляють у прес-службі відомства, пише УНН.

Деталі

Працівники ДБР викрили у Дніпрі організовану групу, із шести військовослужбовців та чотирьох цивільних громадян, які видурили паливо на АЗС. Вони підробляли листи від імені керівництва однієї із військових частин, в яких просили представників АЗС надати пальне для, начебто, виконання бойових завдань підрозділами ЗСУ.

Впродовж 4 місяців за цими липовими листами автозаправні станції надали палива на 2,5 млн гривень, не підозрюючи обману.

Всього зловмисники отримали понад 50 тон бензину та дизельного пального, яке вони перепродавали на території Дніпропетровської області.

Під час обшуків у них вилучено чорнові записи, підроблені штампи та печатки військової частини. Працівники ДБР повідомили учасникам організованої групи про підозру у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах та використанні підробленого документа. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів фігурантам. Встановлюється повне коло причетних осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку великої війни ДБР відкрило 1677 справ проти зрадників і колаборантів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Видурили 50 тонн пально під виглядом допомоги ЗСУ

     • 402520 переглядiв

    росіяни знову вдарили по Краматорську посеред ночі - ОВА

     • 389439 переглядiв

    У Польщі затримали ще одного російського шпигуна

     • 406993 переглядiв