vidstavannya-vid-grafika-ta-dakh-z-proboyinami-kravchenko-proviv-sche-odnu-perevirku-vidnovlennya-budinkiv-na-kiyivschini

Відставання від графіка та дах з пробоїнами: Кравченко провів ще одну перевірку відновлення будинків на Київщині

 • 13329 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко перевірив процес відбудови чотирьох багатоквартирних будинків у Бучанському районі. Зокрема, серед виявлених порушень відставання від графіка виконання робіт та невключення деяких робіт, квартир до проєктів відбудови, передає кореспондент УНН.

У селі Дмитрівка сьогодні було перевірено два багатоквартирних будинки по вулицях Садова, 8 та 10. Там роботи мають бути закінчені в грудні 2023 року.

Цитата

«Основні порушення та зауваження - це відставання від графіка виконання робіт майже на місяць…Попередив, що якщо не буде виправлення й не будуть йти роботи по графіку, й до середини грудня не будуть здані об'єкти, будинки й люди не зустрінуть Новий рік вдома, то будуть юридичні наслідки. Будемо готувати позов за не виконання деяких умов підписаного договору», - розповів Кравченко.

Також голова ОВА попередив про збільшення кількості працівників на об'єктах.

«Також поставив задачу технагляду Київської обласної військової адміністрації, щоб кожен день контролювали хід виконання робіт», - сказав Кравченко.

Підсумовуючи він зауважив, що значних порушень не знайдено.

Претензій до виконання робіт з відновлення багатоквартирного будинку в селі Бузова, вулиці Центральна, 17А виявилося більше.

Цитата

«По цьому об'єкту до підрядника є зауваження щодо швидкості виконання робіт, трохи запізнюються, але є можливість виправитися й до кінця року цей будинок й здати. Також було сьогодні багато зауважень від місцевих жителів, що деякі роботи та квартири не включені до проєкту», - сказав Кравченко.

Місцеві жителі скаржилися, що, зокрема, не всі вікна, які були пошкоджені, відремонтували.

«Ми перевіримо ще раз всі квартири. Я всіх місцевих жителів орієнтував, щоб вони в понеділок-вівторок були тут, підготували всі свої зауваження й щоб ми за один раз подивилися, перевірили. Поки що було запитання по одній квартирі, яку не включили. Люди там робили половину робіт за свої кошти», - розповів Кравченко.

Окрім того, у місцевих жителів були претензії щодо даху.

«У ньому є пробоїни після бойових дій, його треба ремонтувати. Дах будемо робити. З вівторка-середи починаємо ці роботи», - заявив Кравченко.

Також Кравченко розповів про четвертий об'єкт, який сьогодні було перевірено – багатоквартирний будинок на вулиці Центральна, 17Є в селі Бузова.Там відбувається нове будівництво багатоквартирного будинку.

«Підрядна організація працює швидше ніж передбачено графіком», - сказав Кравченко.

Додамо, що це не перший виїзд Кравченко на об'єкти відбудови - такі перевірки він проводить регулярно і проводитиме й надалі.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Нетаньягу заявив, що ЦАХАЛ контролюватиме Газу після війни

     • 29243 переглядiв

    Спалах гепатиту А: вінницькі школярі з понеділка йдуть до школи

     • 15482 переглядiв

    На вихідних на Київщині прогнозують шквальний вітер та дощ

     • 12975 переглядiв

    Жнива-2023: новий урожай уже сягнув 71,5 млн тонн

     • 18166 переглядiв