ukenru
vidsogodni-timchasova-administratsiya-privatbanku-skasovana-o-shlapak

Відсьогодні тимчасова адміністрація ПриватБанку скасована - О.Шлапак

 • 7756 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Відсьогодні тимчасова адміністрація, яка була у ПриватБанку, скасована, і вже до кінця дня клієнти зможуть отримати повний набір послуг. Про це під час брифінгу сказав голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак, передає УНН.

"Хотів би відзначити для клієнтів нашого банку, що протягом трьох останніх днів була введена тимчасова адміністрація, були накладені певні обмеження на діяльність банку. Однак, сьогодні рішенням правління ці обмеження зняті, і всі наші клієнти зможуть уже до кінця дня отримати повний набір послуг, який раніше надавався ПриватБанком", - зазначив О.Шлапак.

Також голова правління ПриватБанку запевнив клієнтів, що вони отримають найкращий сервіс в Україні, не зважаючи на націоналізацію банку.

"Особливі мої слова до клієнтів ПриватБанку: я запевняю вас, що ви отримаєте найкращий сервіс, який тільки може бути наданий в Україні. Він і так є найкращий, і ми будемо всіляко його підтримувати", - додав він.

Як повідомляв УНН, платежі у ПриватБанку здійснюються без обмежень.

Кабінет міністрів України на засіданні 18 грудня розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ “ПриватБанк” у стовідсоткову державну власність.

Як повідомляв УНН, починаючи із 19 грудня, у ПриватБанку вводиться тимчасова адміністрація.

 

Українські Національні Новини

Економіка