ukenru
vidsogodni-mayzhe-po-vsiy-ispaniyi-vidkrilisya-plyazhi

Відсьогодні майже по всій Іспанії відкрилися пляжі

 • 16306 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. З понеділка по всій Іспанії, окрім Барселони, відкрилися пляжі, закриті через пандемію коронавірусу. Про це повідомляє УНН із посиланням на агентство Reuters.

"У понеділок пляжі відкрилися по всій Іспанії, за винятком Барселони. Також музей Гуггенхайма в Більбао відкриє свої двері вперше за кілька місяців", - йдеться у повідомленні.

Так, частина пляжів відкрилася вже раніше, але з понеділка усі пляжі - від південного регіону Коста-дель-Соль на Середземному морі до північного узбережжя Країни Басків - знову відкриті для відвідувачів.

Проте пляжі закриті у районі Барселони, де ще існує небезпека інфікування коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У надії на приїзд "щедрих" туристів: чи готується Греція до курортного сезону і як переживає коронакризу.

Іспанський уряд заявив, що працює над тим, аби гарантувати туристам найкращі умови для збереження їхнього здоров'я. Тож починає інформаційну кампанію, аби переконати іноземних туристів приїхати в країну з липня.

"Питання не в тому, щоб відкритися першими, а щоб відкритися, знаючи, що ми гарантуємо здоров'я не тільки жителям, але і відвідувачам", - заявила міністр з питань промисловості і туризму Марія Рейєс Марото.

Раніше в УНН повідомлялося, що Іспанія може подовжити карантинні заходи до 21 червня.

Українські Національні Новини

Новини Світу