vidrazu-dvi-predstavnitsi-ibox-bank-uviyshli-do-chisla-nayvplivovishikh-zhinok-fintekhu

Відразу дві представниці IBOX BANK увійшли до числа найвпливовіших жінок фінтеху

 • 521052 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Акціонер IBOX BANK і СЕО міжнародної платіжної системи LEO Альона Шевцова, а також Директор департаменту бізнесу електронної комерції Ірина Циганок увійшли до рейтингу “ТОП-50 впливових жінок фінтеху”. Про це повідомили у пресслужбі IBOX BANK, передає УНН.

Деталі

Організатори рейтингу відзначили високу результативність IBOX BANK. Акціонера Олену Шевцову назвали надихаючим прикладом жіночого лідерства одразу в декількох галузях – на ринках фінансових технологій, платіжних рішень і благодійності.

Під час оцінювання кандидатів брали до уваги безліч чинників: загальний внесок у розвиток фінансової галузі, досвід і результати роботи, успішні кейси, активна участь у житті fin-tech ком'юніті, наявність публікацій, популяризація інноваційних продуктів і програм на ринку.

Довідка

Альона Шевцова – бізнесвумен, філантроп, активна учасниця українського фінтех ком'юніті, менторка хакатону Coding Challenge for Ukraine.

У 2009 році заснувала компанію LeoPartners, яка надавала юридичний супровід фінансовим компаніям і банкам. У 2010 році запустила бренд LeoGaming, розробник одного з перших в Україні небанківських платіжних процесингів. У 2016 році фінансова компанія «Леогеймінг Пей» отримала ліцензію НБУ на переказ грошових коштів у національній валюті без відкриття рахунку. У січні 2017 року очолювана Оленою Шевцовою фінтех-компанія LeoGaming узгодила правила внутрішньодержавної платіжної системи ЛЕО, а 2019 року отримала статус міжнародної платіжної системи LEO.

Ірина Циганок працює на фінансовому і банківському ринку України з 2002 року.

Протягом цих років вона обіймала позиції в найбільших банках України. Головним напрямком діяльності Ірини є впровадження та надання платіжних методів партнерам IBOX BANK, пошук нових рішень для бізнесу та партнерів, робота в департаменті e-commerce.

Нагадаємо

Акціонери IBOX BANK дотримуються позиції економічного патріотизму та інвестували весь минулорічний дохід у капітал банку. І з 28 лютого 2022 року статутний капітал фінустанови збільшився на півмільярда гривень. Уже в березні, завдяки інвестиціям, IBOX BANK виріс і увійшов до другої групи банків.

У серпні 2022 року Рейтинговий комітет РА "Експерт-Рейтинг" оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaААА за національною шкалою. 

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Польща готова приймати дітей-сиріт – Зеленська

     • 384761 переглядiв

    Антонівський міст у диму: у Херсоні пролунали потужні вибухи

     • 332134 переглядiв

    У деокупованому Лимані підняли український прапор

     • 162233 переглядiв