vidnovyty-normalne-zhyttia-dlia-kozhnoho-nash-priorytet-zelenskyi-vidvidav-oblasnyi-tsentr-dopomohy-pereselentsiam-v-odesi

Відновити нормальне життя для кожного – наш пріоритет: Зеленський відвідав Обласний центр допомоги переселенцям в Одесі

 • 26139 переглядiв

Президент Зеленський відвідав Регіональний центр допомоги вимушеним переселенцям в Одесі, де зустрівся з мешканцями, переважно з Херсона, і наголосив на пріоритетності відновлення нормального життя.

Сьогодні, 29 листопада, президент Володимир Зеленський відвідав Обласний центр допомоги переселенцям в Одесі, передає УНН.

Деталі

Візит Зеленського у Облцентр допомоги переселенцям супроводжував очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. Він представив Президентові персонал центру, та познайомив з його жителями.

Зеленський оглянув кімнати, в яких проживають переселенці - здебільшого з Херсонської області - поцікавився у них умовами перебування у центрі. Люди кажуть, що все є: і тепло, і їжа, і одяг - але усі хочуть додому.

"Поспілкувався з нашими людьми. Дуже конкретні питання підтримки. Сьогодні, в умовах воєнного часу, обовʼязково дбати про тих, хто цього потребує. Захистити, відновити нормальне життя для кожного й кожної – наш пріоритет", - зазначив Президент після візиту.  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У московському ТЦ обвалилася стеля, постраждала одна людина

     • 23494 переглядiв