ukenru
vidkrittya-kpvv-na-donbasi-gumanitarni-koridori-zalishayutsya-zablokovanimi-boyovikami-dpsu

Відкриття КПВВ на Донбасі: гуманітарні коридори залишаються заблокованими бойовиками - ДПСУ

 • 19817 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. До КПВВ "Мар'їнка" і "Станиця Луганська" все ще прибувають люди, які хочуть потрапити на окуповану територію, але гуманітарні дорожні коридори залишаються заблокованими окупантами. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

"Сьогодні, станом на 11:00, до зазначених контрольних пунктів в’їзду-виїзду продовжили прибувати люди, яким необхідно потрапити на тимчасово окуповану територію України для вирішення проблем соціально-гуманітарного характеру. У КПВВ "Мар’їнка" очікують перетину 2 автомобілі та 10 пішоходів, а перед КПВВ "Станиця Луганська" перебувають більше 20 людей", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з початку відновлення пропуску ніхто з людей так і не зміг перетнути лінію розмежування: гуманітарні дорожні коридори залишаються заблокованими бойовиками.

"Додамо, двоє громадян, які прослідували учора в бік тимчасово окупованого Донецька на неконтрольовану територію, не повернулись, як і перед цим ще чотири жінки. Підтвердження, що ці громадяни потрапили на окуповану територію, наразі немає. Однак, з їх слів було відомо, що вони збирались перебувати перед позиціями окупантів, доки не вирішать питання про їх пропуск на ТОТУ", - повідомляють прикордонники.

Як повідомлялося раніше в УНН, з 10 червня частково відновлено пропуск осіб та транспортних засобів у контрольних пунктах в’їзду-виїзду "Мар’їнка" та "Станиця Луганська". Попри це, бойовики два дні поспіль блокували пропуск через КПВВ на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика