vidklykannia-bezuhloi-z-posady-zastupnyka-holovy-komitetu-natsbezpeky-v-radi-zareiestruvaly-postanovu

Відкликання Безуглої з посади заступника голови комітету нацбезпеки: в Раді зареєстрували постанову

 • 50138 переглядiв

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання Мар'яни Безуглої з посад у комітеті з нацбезпеки. Постанову можуть розглянути в залі вже завтра.

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання народної депутатки Мар’яни Безуглої з посад заступника голови і члена комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Постанову можуть розглянути в залі вже завтра. Про це пише УНН з посиланням на проєкт постанови №11432.

Деталі

Відкликати Безуглу Мар’яну Володимирівну - народного депутата України з посад заступника голови і члена комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки внаслідок обставин, що унеможливлюють виконання нею своїх обов’язків

- йдеться в проєкті постанови.

Нардеп Ярослав Железняк повідомляв, що комітет з питань регламенту оперативно розгляне цей документ і голосування в Раді може відбутися вже завтра.

Сама ж Безугла сьогодні повідомляла, що комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки проголосував за те, щоб підготувати постанову щодо її зняття з посади заступниці та виключення зі складу комітету.

Це може голосувати тільки зала, не Комітет, але вони продовжують старатися. Пропонував Федір Веніславський, коментувала Ірина Фріз. Підготував голова комітету Олександр Завітневич (у якого секретарка з російським паспортом була чотири роки). "Слуга Народу" та "Європейська солідарність" в комітеті діють разом. Не вирішують проблеми, а намагаються знищити тих, хто не мовчить і пробує вирішити. Кругова порука

Нагадаємо

15 липня Мар’яну Безуглу відкликали з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю.

Наступного дня член комітету ВРУ з питань національної безпеки оборони та розвідки Федір Веніславський подав заяву до правоохоронних органів щодо нардепки Мар'яни Безуглої через те, що вона оприлюднила інформацію, яка стосується безпеки та оборони, із закритого засідання парламентського комітету.

Вже 17 липня Безугла заявила, що офіційно вийшла з парламентської фракції "Слуга народу".

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський анонсував ще чотири безпекові угоди

     • 71370 переглядiв