viddilennya-ukrposhti-zminyuyut-grafiki-roboti

Відділення "Укрпошти" змінюють графіки роботи

 • 589542 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. З 1 липня національний оператор поштового зв’язку України змінить графіки роботи у більшості своїх відділень, планується зокрема і у сільських стаціонарних. Оновлені часи роботи пропонується перед візитом перевіряти на доступних ресурсах компанії, повідомляє "Укрпошта" передає УНН.

Деталі

Зазначається, що з 1 липня у більшості відділень поштового зв’язку зміняться графіки роботи. Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні. Відділення "Укрпошти", розташовані у торгових центрах та на територіях ринків, будуть відкриті для клієнтів згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку.

Також поступово буде переглянуто графіки робіт сільських стаціонарних відділень. Якщо раніше вони працювали 2-3 дні на тиждень, відтепер двері відділень будуть відкриті для клієнтів впродовж 5 днів, повідомила компанія.

Перед відвідуванням поштового відділення, підприємство рекомендує перевіряти оновлений графік роботи відділень на сайті, у мобільному додатку, чат-боті або в контакт-центрі. Зазначається, що це не останнє оновлення графіків роботи відділень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До річниці звільнення острова Зміїний в Україні випустять нові марки

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Відділення "Укрпошти" змінюють графіки роботи

     • 589542 переглядiв