vidbudova-okhmatdytu-u-moz-skasovuvaly-suputni-tendery-na-14-milioniv-hryven

Відбудова "Охматдиту" у МОЗ скасовували супутні тендери на 14 мільйонів гривень

 • 24705 переглядiв

МОЗ скасовує тендери на інженерно-консультаційні послуги та технічний нагляд за ремонтом Охматдиту на 14 млн грн. Це пов'язано з проведенням нового тендеру на поточний ремонт та внутрішнє опорядження комплексу.

На тлі проведення нового тендеру на відбудову дитячої лікарні "Охматдит", конкурси на інженерно-консультаційні послуги та технічний нагляд за виконанням ремонту на 14 мільйонів гривень також скасують. Про це заявили у Міністерстві охорони здоров'я, передає УНН.

Деталі

У МОЗ наголошують, що це були супутні тендери на відбудову лікарні. Проте у зв'язку з проведенням нового тендеру на поточний ремонт та внутрішнє опорядження комплексу Охматдиту усі супутні тендери скасовано. Зокрема йдеться про: 

  • Послуги з виконання технічного нагляду за виконанням будівельних робіт на об’єкті: «Поточний ремонт (невідкладний) фасаду та внутрішнього опорядження будівлі Сучасного лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ "Охматдит" МОЗ України» – на суму 5 215 000 грн
  • Інженерно-консультаційні послуги за виконанням будівельних робіт на об’єкті: «Поточний ремонт (невідкладний) фасаду та внутрішнього опорядження будівлі Сучасного лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ «Охматдит» МОЗ України – на суму 9 350 000 грн

Договори в рамках цих конкурсів не підписано та підписуватись не будуть

- наголосили в МОЗ.

Контекст

ТОВ "Буд-технолоджі" було визначено переможцем тендеру від БО "Благодійний фонд "Охматдит" на ремонтні роботи корпусу лікарні, що постраждав від ракетного удару у липні. Ця компанія була однією із найдорожчими пропозиціями відбудови.

Ляшко повідомляв, що на тлі скандалу щодо відновлення "Охматдиту" за завищеною ціною, міністерство охорони здоров’я звернулося до правоохоронних органів для проведення додаткових перевірок стосовно тендеру на відбудову лікарні.

Тендер на відбудову Охматдиту проведуть заново - МОЗ02.08.24, 15:21

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 30 млн українців пошерили копії документів через Дію

     • 11797 переглядiв