vidbir-yevro-2021-zbirna-ukrayini-u-21-sogodni-zigraye-z-komandoyu-rumuniyi

Відбір Євро-2021: збірна України U-21 сьогодні зіграє з командою Румунії

 • 11222 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Сьогодні в Києві на стадіоні "Оболонь-Арена" молодіжна збірна України проведе черговий матч у межах відбірного турніру Євро-2021 (U-21) проти збірної Румунії. Про це інформує сайт УАФ, передає УНН.

Підопічні Руслана Ротаня спробують узяти в суперника реванш за розгромну поразку в першому колі відбору на Євро-2021 (U-21).

"Приємно, що на цьому поєдинку зможуть бути присутніми глядачі. Виходячи з місткості арени, на трибуни зможе потрапити близько 1 500 уболівальників (30%). Але й це було б гарною підмогою для підопічних Руслана Ротаня, які спробують узяти в румунів реванш за розгромну поразку в першому колі (0:3). Тільки перемога, й бажано з великим рахунком, залишить українцям хоч і невеликі, але шанси на вихід із групи", - йдеться в релізі.

В УАФ нагадали, що учора під акомпанемент дощу синьо-жовті провели передматчеве заняття.

Початок зустрічі — о 18.30. А придбати квитки на матч Україна (U-21) — Румунія (U-21) можна виключно на сайті ticketsbox.com. Квитки — електронні. Вартість — 30 грн.

Як писав УНН, 1 жовтня президент УАФ Андрій Павелко повідомив, що вболівальники повертаються на трибуни в міжнародних матчах.

Пізніше, про дозвіл проводити футбольні матчі з частковим залученням уболівальників повідомили і в КМДА.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    "Зоря" заявила 26 футболістів на груповий етап Ліги Європи

     • 10973 переглядiв

    Шмигаль скликав нараду з головами ОДА через поширення COVID-19

     • 12097 переглядiв