ukenru
vid-pochatku-lita-u-vodoymakh-ukrayini-zaginuli-shestero-ditey

Від початку літа у водоймах України загинули шестеро дітей

 • 10129 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Так, від початку купального сезону у місцевих річках і водоймах загинули 6 дітей, всього кількість загиблих становить 81 особу. Про це повідомила Державна служба України із надзвичайних ситуацій, передає УНН

“З настанням спекотної погоди збільшується й кількість трагічних випадків на водоймах. Так, від початку літа вже загинула 81 людина, серед яких 6 — дітей”, — йдеться у повідомленні.

Загалом, з початку 2018 року на водоймах країни вже загинуло 399 особи (серед яких 35 дітей), що на 128 випадків більше, ніж за аналогічний період минулого року (271 особа у 2017-му). Проте було врятовано 241 особу, у тому числі 20 дітей.

Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді, за даними рятувальників, є недотримання правил безпечної поведінки громадянами. Зокрема, це купання в не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.

Зазначимо, що метеорологічне літо у Києві цьогоріч почалося з 29 квітня.

Як повідомляв УНН, у Києві 23-річний чоловік помер від утоплення в річці Дніпро. Зі слів очевидців, він намагався переплисти Венеціанську протоку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП