vid-obstriliv-rosiyskikh-okupantiv-postrazhdali-okolitsi-zaporizhzhya-ta-peredmistya

Від обстрілів російських окупантів постраждали околиці Запоріжжя та передмістя

 • 137929 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Російські загарбники атакували Запоріжжя. Від ворожих обстрілів постраждали околиці та передмістя. Є інформація про виникнення пожежі. Про це в Telegram повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, пише УНН.

 

Деталі

Куртєв наголосив, що від ворожих обстрілів постраждали околиці Запоріжжя та передмістя. Також є інформація про виникнення пожежі.

"На цей час об‘єкти інфраструктури залишаються без електропостачання. В деяких будівлях вилетіли шибки. Роботи тривають. Інформація уточнюється", - зазначив він.

Нагадаємо 

Російські окупанти 21 жовтня атакували Запоріжжя ракетами С-300 – руйнувань зазнали житловий будинок та об’єкти інфраструктури. Також ворог влучив у школу в одному з районів міста. Внаслідок ворожого обстрілу Запоріжжя постраждало п'ятеро людей. 

Вночі 22 жовтня окупанти обстріляли село Зарічне на Запоріжжі. 23 жовтня російські війська атакували Запоріжжя дронами, попередньо Shahed-136, а прилеглі населені пункти – ракетами С-300. 

24 жовтня російські окупаційні війська обстріляли щонайменше 18 населених пунктів у Запорізькій області – є руйнування будинків та об’єктів інфраструктури, а 25 жовтня російські війська вели обстріли районів 15 населених пунктів у Запорізькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запорізькій області окупанти тримають у заручниках більше 200 людей

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кім: ЗСУ вже набили багато дронів, але частина ще летить

     • 126002 переглядiв

    У Дніпропетровській області знищили ворожу ракету Х-59

     • 113227 переглядiв

    Російські загарбники обстріляли Сумську область

     • 181207 переглядiв

    В окупованому Шахтарську спалахнула пожежа - соцмережі

     • 140345 переглядiв

    Справа про вимагання: Собчак втекла до Литви

     • 292394 переглядiв