ukenru
vibukh-u-zhitlovomu-budinku-stavsya-na-odeschini-ye-zagibli

Вибух у житловому будинку стався на Одещині, є загиблі

 • 10424 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 20 лютого. УНН. Сьогодні на Одещині у житловому будинку стався вибух з послідуючим загорянням. Пожежу загасили, під завалами було знайдено тіла двох загиблих. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі ДСНС в Одеській області.

20 лютого о 10:16 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що в Лиманському районі у садовому товаристві Степове на вул. 4-а лінія, 1040 стався вибух побутового газу з послідуючим загорянням одноповерхового житлового будинку.

До місця події о 10:35 прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи, які встановили, що внаслідок вибуху відбулось руйнування покрівлі та несучої стіни будинку, пожежа розповсюдилась на площі 100 кв. м. Рятувальниками пожежа о 11:24 була локалізована та о 11:42 ліквідована.

За попередньою інформацією, отриманою від сусідів, під завалами можуть знаходитись дві людини. У ході розбирання завалів о 12:08 було виявлено загиблу людину. Також о 12:38 на місці події було виявлено другу загиблу особу, данні встановлюються. Подальші пошуково-рятувальні роботи тривають.

До ліквідації наслідків надзвичайної події залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Українські Національні Новини

Суспільство