ukenru
vibukh-u-tsentri-kiyeva-vstanovleni-osobi-zagiblikh

Вибух у центрі Києва: встановлені особи загиблих

 • 28974 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Поліція встановила особи двох загиблих під час вибуху гранати у центрі Києва – це охоронець офісної будівлі (1977 року народження) за адресою вул. Пушкінська, 34, де стався вибух і, за попередньою інформацією, ветеран АТО, десантник (1966 року народження). Про це повідомив заступник начальника УМВС у Києві Герман Приступа, передає УНН з місця події.

Як повідомив ветеран АТО Сергій Тищенко у Facebook, один із загиблих – 53-річний киянин Віктор Дегтярьов, позивні – “Сенсей”, “Купол”.

“Київ, Пушкінська, 34 – вибух забрав життя двох. Сенсей “Купол” пішов у небо. Країна втратила живу легенду. Що і як поки не зрозуміло. Ведуться слідчі дії”, – написав Тищенко.

Віктор Дегтярьов – колишній ветеран-морпіх, гвардієць батальйону “Донбас”, який виходив з Іловайська, засновник благодійного фонду “Купол” (за назвою підрозділу), тренер з кунг-фу, батько чотирьох дітей.

Також постраждала дівчина, яка проходила поруч. Вона отримала легкі тілесні ушкодження. Її забрала швидка допомога.

Правоохоронці опрацьовують відео з камер спостереження на місці події. Знайдено рештки гранати: чеку і вусики, повідомив Герман Приступа.

Вирішується питання про внесення справи до реєстру досудових розслідувань за статею "Умисне вбивство". Розглядається також версія необережного поводження зі зброєю.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці встановлюють обставини вибуху у центрі столиці. У результаті загинуло двоє чоловіків, дівчину із тілесними ушкодженнями госпіталізовано.

Близько 23-ї години до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік почув вибух на вулиці Пушкінскькій. На місце події прибули слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, вибухотехніки та лікарі.

По прибуттю правоохоронці виявили двох чоловіків без ознак життя, а дівчину із тілесними ушкодженнями госпіталізовано.

Поліцейські встановлюють обставини інциденту. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації даній події.

Нагадаємо, УНН вело пряму трансляцію з місця події.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП