ukenru
vibukh-u-kropivnitskomu-prichinu-vibukhu-poki-ne-vstanovili

Вибух у Кропивницькому: причину вибуху поки не встановили

 • 9402 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 28 березня. УНН. У міській раді Кропивницького поки не можуть назвати причину вибухів і пожежі на автомобільній стоянці. Про це під час прес-конференції сьогодні, 28 березня, сказав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко, повідомляє кореспондент УНН.

“Ми не можемо, на сьогоднішній день, об’єктивно i кваліфіковано сказати про причини виникнення загоряння. Ми утримуємося від цих коментарів, оскільки це справа i відповідальність досудового розслідування i ми не хочемо, щоб хтось трактував наші гіпотези в тому чи іншому напрямку”, — зауважив чиновник i додав, що вже відомо, що епіцентром пожежі був автомобіль для перевезення скрапленого газу.

За його словами, постраждалих людей серед населення i руйнувань будівель у приватному житловому секторі, що розташований поруч — не фіксували.

Подачу електроенергії у Кропивницькому обіцяють відновити до кінця дня.

Негативних наслідків для екології міста вчорашня подія не несе.

Щодо правомірності використання цієї земельної ділянки зараз проводиться досудове розслідування.

Полiцейські розпочали кримiнальне провадження за фактом надзвичайної подiї, пов’язаної з вибухами на газозаправній станції у Кропивницькому.

Як повідомляв УНН, у Кропивницькому внаслідок вибуху на газовій заправці, який стався вчора, 27 березня, постраждало четверо людей, з них двоє співробітники ДСНС.

Нагадаємо, у Кропивницькому, 27 березня, стався вибух на газовій заправці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП