ukenru
vibukh-u-kiyevi-u-dsns-rozpovili-podrobitsi-pro-chetvertogo-zagiblogo-dolya-sche-odniyeyi-lyudini-nevidoma

Вибух у Києві: в ДСНС розповіли подробиці про четвертого загиблого, доля ще однієї людини - невідома

 • 11424 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Cтаном на 00:30 23 червня підрозділами ДСНС знайдено тіло загиблого чоловіка, 1967 р.н., якого опізнав сусід. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС, передає УНН.

Зазначається, що доля 1 особи залишається невідомою.

"З початку проведення робіт з під завалів вилучено тіла 4 осіб. Пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно і будуть здійснюватися до остаточного виявлення осіб, доля яких залишається невідомою", - йдеться у повідомленні.

Всього на місці події події працює 42 одиниці техніки та 211 чоловік, з них від ДСНС 19 од. техніки та 91 чол. особового складу в тому числі 1 кінологічний розрахунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Києві: Поліція каже, що вибухівки у будинку на Позняках не було

"У зв'язку із постійною загрозою обрушення конструкцій та обмеженим простором для роботи інженерної техніки рятувальники працюють вручну, із застосуванням колінчатих підйомників та підйомного крану", - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, 21 червня о 10:00 у Дарницькому районі по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, в десятиповерховому житловому будинку стався вибух попередньо газоповітряної суміші без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху сталося руйнування декількох поверхів. З під'їзду евакуювали 23 особи, з під завалу деблокували 3 особи.

Українські Національні Новини

Суспільство