ukenru
vibukh-u-bagatopoverkhivtsi-u-tbilisi-zatrimanikh-vzyali-pid-vartu

Вибух у багатоповерхівці у Тбілісі: затриманих взяли під варту

 • 11159 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Двом колишнім співробітникам компанії “КазТрансГаз - Тбілісі” - Торніке Татішвілі і Вазелу Мамадяну, затриманих у справі про вибух на вулиці Автанділа в Діді Дігомі, обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Рішення про це прийняв суддя Тбіліського міського суду Вахтанг Мрелашвілі, передає УНН із посиланням на "Грузия Online".

Як пише видання, прокуратура вимагала застосувати щодо обвинувачених запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Сторона ж захисту клопотала про обрання застави, у випадку з Вазелом Мамадяном в розмірі 50 тисяч ларі, а у випадку з Торніке Татішвілі - в розмірі 10 тисяч ларі.

Звинувачення Татішвілі і Мамадяну офіційно були пред'явлені 19 січня по другій частині статті 220 прима КК Грузії, що має на увазі службову недбалість. Попередній судовий висновок намічено на 14 березня.

Нагадаємо, що в результаті вибуху, що стався в житловому корпусі в тбіліському районі Діді Дігомі, загинули 4 людини, з них одна - малолітня дитина, ще 8 осіб постраждали.

Українські Національні Новини

Новини Світу