ukenru
vibukh-progrimiv-bilya-odnogo-z-viddilen-banku-u-khersoni

Вибух прогримів біля одного з відділень банку у Херсоні

 • 7219 переглядiв

ХЕРСОН-КИЇВ. 16 грудня. УНН. Вибух прогримів вчора ввечері біля одного з відділень банку у Херсоні, пошкоджені три вікна. Постраждалих немає. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

“О 21:33 до чергової частини Херсонського відділу поліції зателефонував працівник однієї з охоронних фірм і повідомив, що біля відділення банку, який розташований у Суворовському районі стався вибух. На місце події негайно виїхали керівництво Головного управління Національної поліції в Херсонській області, Херсонського відділу поліції, слідчо-оперативна група та спеціалісти вибухо-технічної служби ГУНП”, - йдеться у повідомленні.

При огляді місця події поліцейські встановили, що на підвіконня був встановлений та приведений в дію поки що невідомий вибуховий пристрій. В результаті вибуху були пошкоджені три вікна відділення банку. Постраждалих в результаті вибуху немає. Наразі працівники поліції встановлюють осіб, які скоїли цей злочин.

Попередня правова кваліфікація даного правопорушення – ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України “Умисне знищення або пошкодження майна” (карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років). Проводяться необхідні слідчі дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП