vibukh-na-npz-u-samari-rosiyani-vzhe-znayshli-ukrayinskiy-slid

Вибух на НПЗ у самарі: росіяни вже знайшли “українській слід”

 • 203553 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. На території куйбишевського нафтопереробного заводу у самарі сьогодні стався вибух. За даними росЗМІ, його нібито влаштував українець, який був співробітником заводу, передає УНН.

Деталі

росЗМІ пишуть, що вибух нібито був спричинений саморобним вибуховим пристроєм, який був закладений співробітником підприємства в одному з занедбаних будівель цеху.

За попередніми даними, підозрюваного закладенні вибухівки вже затримали. Виявилося, що це 42-річний чоловік на ім'я Сергій, вихідець з України. Після вибуху він нібито намагався втекти до Казахстану, але його затримали на кордоні.

Baza повідомляє, що Сергій працював на заводі електриком і, за попередніми даними, заклав саморобний вибуховий пристрій у будівлю заводу самарської області. За камерними записами видно, що він заходив на територію заводу з пакетом, а після вибуху вийшов уже без нього. Розміри вибухівки, яку він заклав, становили 20*40 сантиметрів.

Зазначається, що Сергій народився в українському місті Ізяслав, але проживав та був зареєстрований у тюмені.

Нагадаємо

Сьогодні у російському місті таганрог удень прогримів вибух, після чого в небо піднявся величезний стовп диму. За даними місцевих жителів, через секунди після вибуху в небо піднявся величезний стовп диму. Повідомляється, що "хлопок" був настільки потужним, що у прилеглих будинків повилітали вікна.

міноборони росії прокоментувало, вибух у таганрозі, заявивши, що Збройні сили України випустили ракету С-200 по місту, але її було збито на підльоті до населеного пункту. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У кремлі заявили, що путіну доповіли про "атаку" на таганрог

     • 715958 переглядiв

    У ростові запровадили план "Повітряна тривога" - росЗМІ

     • 532454 переглядiв