ukenru
vibori-2020-do-politsiyi-za-dobu-nadiyshlo-85-zayav-ta-povidomlen-schodo-porushen

Вибори-2020: до поліції за добу надійшло 85 заяв та повідомлень щодо порушень

 • 10464 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Упродовж доби до поліції надійшло 85 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушеннями виборчого законодавства. Усього з 5 вересня у Нацполіції зареєстрували 571 повідомлення, пов’язане із виборчим процесом. Про це інформує управління комунікації Національної поліції України, передає УНН.

"Всього упродовж доби до поліції надійшло 85 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушеннями виборчого законодавства. Найбільше повідомлень зафіксовано: у Закарпатській – 16, у Дніпропетровській – 14, в Івано-Франківській – 12, по 8 – у Київській та Сумській, у Волинській – 6, у Тернопільській – 5, у Миколаївській – 3, по 2 – у Донецькій, Луганській, Полтавській та Чернігівській, по 1 – у Кіровоградській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській областях та місті Києві. Усього ж із 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 571 повідомлення, пов’язаних із виборчим процессом", - інформують у відділі комунікації.

Повідомляється також, що упродовж доби до ЄРДР внесено відомості щодо двох кримінальних правопорушень.

Усього за даними поліції до ЄРДР внесено відомості щодо 65 кримінальних правопорушень: 34 – пов’язані з порушенням виборчого законодавства, 31 – пов’язані з виборчим процесом.

Також складено 6 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Як повідомляв УНН, раніше міністр охорони здоров’я України Максим Степанов в ефірі програми "Свобода слова" запевнив, що його участь у місцевих виборах не вплине на його роботу у міністерстві.

Українські Національні Новини

Суспільство