ukenru
viborcha-dilnitsya-na-donechchini-ne-pratsyuye-cherez-neyavku-chleniv-komisiyi-tsvk

Виборча дільниця на Донеччині не працює через неявку членів комісії – ЦВК

 • 9677 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Виборча дільниця в населеному пункті Лебединське на Донеччині не розпочало свою роботу через те, що члени комісії відмовилися туди їхати. Про це повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпарчук під час брифінгу, передає УНН.

"Кожен з кандидатів, які призначали туди своїх кандидатур (на виборчу дільницю Лебединське - ред.) мешкають в Маріуполі. Це не дуже коротка відстань... і саме місце знаходження цієї дільниці стало причиною, чому (члени дільничної комісії – ред.) відмовляються виконувати свої функції", - сказала Сліпарчук.

За її словами, поліція розглядає інші причини, які могли бути підставами для того, щоб люди відмовилися працювати.

"Але наскільки мені відомо, базова причина пов’язана з специфікою цього регіону і знаходження цієї дільниці майже на лінії розмежування", - зазначила Сліпарчук.

Вона повідомила, що ЦВК знаходяться в постійному контакті з главою Донецької обласної державної військової адміністрації.

"Ми намагаємося вирішити цю проблему, щоб ця дільниця відкрилася і люди змогли проголосувати", - розповіла Сліпарчук.

Також вона додала, що на сьогодні внесено у список 192 виборці, та інформація яку дали представники поліції про те, що на цій дільниці зареєстровані 680 виборців не є коректною.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок не відкрилась одна виборча дільниця, у зв’язку із чим поліція вже порушила кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Політика