vesniane-rivnodennia-astroloh-rozpovila-pro-vazhlyvist-tsoho-dnia

Весняне рівнодення: астролог розповіла про важливість цього дня

 • 145807 переглядiв

Весняне рівнодення знаменує астрологічний новий рік, час відродження і позитивної енергії.

Завтра, 20 березня, день весняного рівнодення. З цього моменту світловий день почне зростати за тривалістю. Але, як розповіла в коментарі УНН професійна астрологиня Ксенія Базиленко, - це не просто ознаменування того, що весна остаточно стверджується у своїх правах, а ще й початок нового астрологічного року.   

"День весняного рівнодення, який відбудеться 20-го березня, вважається одним із найсильніших і енергетично наповнених днів року, а також початком астрологічного нового року, де Сонце перейде в 1-й градус Овна.

Початок весни - це потужний період відродження, перемоги добра над злом.  Сонце світить із кожним днем дедалі більше і яскравіше, пробуджуючи всю природу. З точки зору астрології Сонце переходить у знак Зодіаку - Овен, який уособлює початок нового циклу, нових можливостей", - пояснила астрологиня.

Як привернути щастя

Важливо використати цей день максимально для того, щоб привернути в життя більше щастя, радості та благополуччя.

"Бажано в цей день встати рано на світанку і зустріти перші промені сонця, водночас важливо перебувати в доброті, радості та бажано поділитися своїм станом із вашими рідними і зі своїм оточенням. Благословляйте своїх близьких і дітей, даруйте їм радість і гарний настрій", - розповіла Базиленко.

Важливо позитивно мислити, благословляти, бажати щастя всьому, що вас оточує.

Астролог також радить позбутися тягаря провини - попросіть вибачення у тих, перед ким ви завинили.

Очистіть не тільки думки, а й свій дім

Влаштуйте прибирання, позбудьтеся всього зайвого, що захаращує ваш дім. Це відкриє шлях для всього нового - не тільки речей, а й можливостей.

"Відчиніть вікна, щоб зайшло свіже повітря, а з ним і потужна енергія цього дня", - радить астролог.

Також не зайвим буде приділити увагу приготуванню смаколиків - напечіть млинців або приготуйте ще щось. Але пам'ятайте, що краще цього дня віддавати перевагу рослинній їжі, навіть якщо ви не дотримуєтеся посту. Вживайте в їжу пророщене насіння або кашу, робіть зелені коктейлі з фруктів та овочів, використовуйте мед.

Цей день ви можете провести наодинці з природою або ж покликати близьких, зібравши їх за спільним столом.

Думайте про майбутнє

"Звісно ж, добре подумати про майбутнє, уявити його так, як ви б цього хотіли, побачити вас та інших у радості, у щасті, у благополуччі, у мирі. Помедитуйте, читайте молитви, мантри, запалюйте свічки, використовуйте трави та пахощі. Також можете присвятити цей день заняттю творчістю", - каже астролог.

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    У російський курську та бєлгороді "бавовна": що відомо

     • 36026 переглядiв

    У рф помер спортивний журналіст та коментатор Василь Уткін

     • 33159 переглядiв