ukenru
versace-dolce-gabbana-westwood-v-yakikh-vbrannyakh-zyavilisya-gosti-na-korolivskomu-vesilli

Versace, Dolce Gabbana, Westwood: в яких вбраннях з'явилися гості на королівському весіллі

 • 20180 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Сьогодні британський принц Гаррі і американська актриса Меган Маркл сказали один одному "так" і пообіцяли любити один одного вічно, і офіційно стали чоловіком і дружиною. На святкування було запрошено близько 3 тисяч чоловік. Про це повідомляє УНН з посиланням на Рeople.

Королева Єлизавети II не зрадила своєму стилю і одягла капелюх Шартрез від Angeli Kelly.

Менш ніж через місяць після народження принца Луї принцеса Кейт одягла блідо-жовтий капелюх від Philippe Tracy на королівське весілля і вибрала блідо-жовту вовняну шерсть для свого вбрання від Alexander McQueen.

Мати Меган Маркл одягла маленький білий звичайний капелюх від Stephen Jones зі своїм блідо-зеленим вбранням від Oscar de la Renta.

Герцогиня Каміла вибрала розкішний рожевий пернатий головний убір.

Кузіна принца Гаррі Кітті Спенсер одягла сукню від Dolce Gabbana.

Актриса Пріянка Чопра вибрала бузковий ансамбль Vivienne Westwood.

У числі перших в Віндзорському замку з'явилися подружжя Клуні. Амаль обрала сукню гірчичного кольору від Stella McCartney і капелюх з сіточкою, образ вона доповнила золотими човниками. Джордж віддав перевагу сірому костюму і жовтій краватці в тон вбранню дружини.

Девід і Вікторія Бекхем вибрали образи в темній гамі. Дизайнер одягла сукню темно-синього кольору і червоні туфлі на високих підборах, а колишній спортсмен - чорний смокінг і сірий жилет.

Вікторія Бєкхем явно порушила дрес-код для даного заходу.

Справа в тому, що для таких подій жінки, згідно з нормами, повинні вибрати капелюх і сукню. При цьому тон вбрання краще витримати в світлій гамі - але не в чорному або білому. Перше символізує траур, а друге - колір нареченої. Вікторія ж, на відміну від інших гостей королівського весілля, прийшла в темному вбранні.

Серена Вільямс одягла рожеву сукню від Versace.

Опра Уїнфрі купила свій капелюх в A-game і підібрала вбрання від Stella McCartney.

Як повідомляв УНН, сьогодні британський принц Гаррі одружився на американській актрисі Меган Маркл, а королева Великобританії Єлизавета надала їм титули герцога і герцогині Сассекському.

Українські Національні Новини

Новини Світу