ukenru
vereschuk-klichko-graye-v-garnogo-khloptsya-poki-smotryaschi-dilyat-kiyiv

Верещук: Кличко грає в гарного хлопця, поки "смотрящі" ділять Київ

 • 11864 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. "Інститут смотрящих", який розвивався в Києві під час мерства Віталія Кличка, несе загрозу для національної безпеки. Про це в своєму блозі написала кандидат в мери Києва Ірина Верещук, передає УНН.

"Інститут смотрящих", який розвинув Кличко, - загроза національній безпеці. Є бізнес, який будує, отримує прибуток і допомагає економіці. Є влада, яка керує політичними процесами. І є прошарок професійних корупціонерів - той же Денис Комарницький. Хто ти? Що ти? І хто тобі дав право щось там вирішувати і бізнесу розповідати, хто буде отримувати дозволи в ДАБІ, а хто ні?

Моя основна претензія до Кличка - то, що він дозволив таким "Комарницьким" сісти собі на голову. Люди їх не вибирали! І вони не мають право окупувати Київ і приватизувати його! А "сильному" Кличку не вистачає сил з ними розібратися", - пише кандидат в мери.

Ім'я Комарницького давно стало прозивним, продовжила Верещук.

"Те, що Кличко робив протягом шести років, не можна назвати мерством. Якби він був мером, то ніколи б не допустив того, щоб в Києві було стільки незаконних будівництв! У Києві більше сотні незаконних будівництв, а Кличко цього не бачить. А "Київпастранс", тендери в якому виграє "Богдан"? Та й фірми Порошенка, разом з "Рошен" ростуть, як гриби! Кличко робить все для своїх друзів.

Впевнена - поки смотрящі ведуть боротьбу за Київ, Кличко намагається триматися осторонь, "граючи в хорошого хлопця". Коли кияни обирали Кличка, сподівалися, що інвестиції, які він принесе, будуть відчутні. Але хіба це сталося?" - підкреслила вона.

Верещук нагадала, що президент Володимир Зеленський зробив ставку на неї, а не на Миколу Тищенка, оскільки розумів, що Верещук не займатиметься "схематозами".

"Зеленський вибрав мене, а не Тищенка тому, що зрозумів, що я потягну. Я не буду лицемірити, не буду красти і намагатися когось обдурити на схематозах. Тищенко не політик, він з іншого тіста. Він прийшов з 90-х, приніс свою культуру, культ пацанів і фені і тепер думає, що це працює в 21 столітті! Це просто смішно", - написала вона.

Верещук також спростувала інформацію про те, що вона хоче зняти свою кандидатуру з виборів.

"І виною тому - саботаж моєї кампанії з боку "кураторів" київських виборів "Слуги народу" - народного депутата Миколи Тищенка, "смотрящого" Дениса Комарницького і представниці "вічно молодої команди ексмера Леоніда Черновецького" - Алли Шлапак. Але я тримаюся", - резюмувала кандидат в мери.

Нагадаємо, згідно з новими даними соціологічних досліджень, шансів перемогти в першому турі у Кличка немає.

Його рейтинг становить 36,3%. Ірина Верещук - на другому місці з підтримкою 8,5%.

Таким чином, прогнозується її вихід у другий тур столичних виборів.

Українські Національні Новини

Політика