velika-britaniya-znyala-sanktsiyi-proti-kolishnogo-rosiyskogo-bankira-olega-tinkova

Велика Британія зняла санкції проти колишнього російського банкіра олега тінькова

 • 209531 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Уряд Великої Британії повідомив, що з колишнього власника російського банку “тінькофф” олега тінькова знімаються санкції, які були накладені ще у березні 2022 року, передає УНН.

Цитата

“Особу було вилучено зі зведеного переліку, і вона більше не є суб'єктом і більше не підлягає заморожуванню активів та санкціям у сфері довірчих послуг”, - йдеться в повідомленні британського уряду.

Доповнення

олег тіньков потрапив під санкції Великої Британії в березні 2022 року. Санкції з боку Великої Британії означають, що активи всіх осіб і компаній зі списку на території країни будуть заморожені, а операції з ними - заборонені. Однак ці обмеження не повною мірою поширювались на тінькова: йому було заборонено тільки в'їжджати в порти країни на своїх яхтах, а також здійснювати польоти на особистих літаках.

олег тіньков, колишній власник російського банку “тінькофф”, подав прохання до британського Міністерства закордонних справ про виключення його із списків санкцій.

Доповнення

Уряд Великої Британії застосував санкції щодо осіб, пов’язаних із пвк "вагнер". Про нові санкції повідомили сьогодні в Міністерстві закордонних справ країни. 

За даними пресслужби міністра закордонних справ Австралії Пенні Вонг, сьогодні країна запровадила нові санкції проти 35 російських компаній та 10 посадовців із рф та білорусі. Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, які посадові, приватні особи, організації та підприємства потрапили у цей список.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС продовжив на пів року економічні санкції проти рф

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі