velika-britaniya-vvela-sanktsiyi-proti-povyazanikh-iz-pvk-vagner-osib

Велика Британія ввела санкції проти пов'язаних із пвк "вагнер" осіб

 • 241358 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Уряд Великої Британії застосував санкції щодо осіб, пов’язаних із пвк "вагнер". Про нові санкції у четвер повідомили в Міністерстві закордонних справ країни, пише УНН.

Цитата

"20 липня 2023 року додано 7 нових пунктів у межах режиму санкцій стосовно Центральноафриканської Республіки, 5 нових пунктів у межах режиму санкцій щодо Судану та 1 новий пункт у межах режиму санкцій щодо Малі", - ідеться у повідомленні МЗС Великої Британії.

"Уряд Великої Британії наклав санкції на осіб, пов’язаних із пвк «вагнер»", - зауважив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у Telegram.

Деталі

Як повідомляють британські ЗМІ, Велика Британія додала до санкційного списку осіб і групи, пов’язані з російською пвк "вагнер", які діють у Центральноафриканській Республіці та Малі. Британія наклала санкції на віталія перфілєва, главу "групи вагнера" в ЦАР і заявила, що він підлягатиме замороженню активів і забороні на поїздки.

Міністерство закордонних справ росії, як повідомляється, викликало тимчасового повіреного у справах Великої Британії в москві.

Нагадаємо

Велика Британія запровадила санкції проти росіян, причетних до вивезення українських дітей.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі