velika-britaniya-vvela-novi-sanktsiyi-proti-kompaniy-yaki-pidtrimuyut-rf

Велика Британія ввела нові санкції проти компаній, які підтримують рф

 • 248169 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі оголосив про нові санкції проти 25 осіб і компаній з Туреччини, Дубаю, Словаччини та Швейцарії, які підтримують російську війну в Україні, інформує УНН з посиланням на заяву на сайті британського уряду.

Деталі

Велика Британія запровадила нові санкції проти 22 осіб і компаній за межами росії, які підтримують війну в Україні. До санкційного списку також увійшли 3 російські компанії, які імпортують електроніку, життєво важливу для російського військового обладнання.

Санкції спрямовані на позбавлення росії доступу до іноземного військового обладнання та технологій. Вони також спрямовані на покарання тих, хто допомагає росії вести війну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БПЛА "Shahed" використовуються китайські та іранські копії двигуна з Німеччини - КНДІСЕ

Серед тих, хто підпадає під санкції, є:

  • Турецькі компанії Turkik Union і Azu International, які, як вказано, експортують до росії мікроелектроніку, що є важливою для російського військового обладнання.
  • Компанія Aeromotus Unmanned Aerial Vehicles Trading LLC, що базується в Дубаї та, як повідомляється, постачає дрони і компоненти для дронів до росії.
  • Громадянин Словаччини Ашот Мкртичев, який, як зазначається, брав участь у спробі угоди зі зброєю між Корейською Народно-Демократичною Республікою (КНДР) і росією.
  • Громадянин Швейцарії Ансельм Оскар Шмукі, який, як повідомляється, працює в московському офісі DuLac Capital Ltd, що надає фінансові послуги російським компаніям.
  • Іранські фізичні та юридичні особи, які залучені до дослідження, розробки та виробництва БПЛА для Корпусу вартових ісламської революції (КВІР).
  • білоруські оборонні організації та пов’язані з виробництвом військової техніки для білоруського режиму.

Також вказано, що у цей список увійшли три російські компанії, які імпортують західну мікроелектроніку, яка є необхідною для підтримки війни рф проти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В іранських дронах, якими рф кошмарить Україну, комплектуючі з 36 країн - експерти КНДІСЕ

Велика Британія вважає, що ці санкції завдадуть шкоди оборонним системам росії і перешкодять путіну отримувати іноземне військове обладнання.

Нагадаємо

Також Сполучені Штати готові запровадити додаткові економічні та інші санкції щодо Ірану через поглиблення військової взаємодії з росією, яка не припиняє повномасштабну військову агресію проти України.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Арахамія вважає, що нардеп Торохтій має скласти мандат

     • 296042 переглядiв