velika-britaniya-rozbiraye-ta-vivchaye-zakhoplenu-v-ukrayini-rosiysku-tekhniku

Велика Британія розбирає та вивчає захоплену в Україні російську техніку

 • 230076 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Британія розбирає захоплену в Україні російську бронетехніку, щоб дізнатися більше про те, як захиститися від майбутніх нападів. Про це повідомив начальник Штабу оборони Великої Британії Ентоні Радакін в інтерв'ю Sky News, пише УНН.

Деталі

Відповідаючи на запитання журналістів, Ентоні Радакін розказав, що науковці розбирають деталі ворожої техніки для того, щоб зрозуміти, зокрема, як працює їхнє обладнання і яким чином забезпечити проникнення крізь їхню оборону.

Цитата

"Це дуже важливо. Це дійсно важливо, тому що ми в клубі націй, і коли ми отримуємо російську техніку або техніку інших країн, яка може становити небезпеку для нас у майбутньому, ми ділимося цими знаннями", - сказав Радакін.

Адмірал сер Тоні Радакін також сказав, що війна в Україні стала "тривожним дзвінком" для його збройних сил, вимагаючи від них бути швидшими і йти на більший ризик при озброєнні.

Доповнення

12 липня стало відомо, що Велика Британія надає Україні новий пакет військової допомоги, у який увійдуть бойові машини, боєприпаси, а також 50 мільйонів фунтів стерлінгів (64,7 млн доларів – ред.) для ремонту обладнання та створення військового реабілітаційного центру в Україні.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі