ukenru
velichezni-virvi-i-zruynovaniy-budinok-boyoviki-obstrilyali-vodyane

Величезні вирви і зруйнований будинок: бойовики обстріляли Водяне

 • 10461 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Бойовики на Донбасі обстріляли Водяне. У результаті обстрілу знищено будинок. Також на околиці населеного пункту зафіксовано п’ять величезних вирв, передає УНН із посиланням на повідомленні прес-центру ООС.

"Збройні формування РФ знову вдаються до систематичний обстрілів мирних населених пунктів. 8 липня не стало винятком, оскільки окупанти, з 02:20 до 02:50, обстріляли Водяне", - йдеться у повідомленні.

У результаті обстрілу спостережною групою УС СЦКК (Української сторони Спільного центру координації та контролю - ред.)  під час проведення фотофіксації встановила, що вогонь противник вів із напрямку Ужівки, застосувавши при цьому артилерійські системи калібру 122 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики зафіксували на відео власні обстріли у районі Мар'їнки

"Ворожий снаряд влучив прямісінько в будинок, в результаті чого будівля згоріла. Коли трапився інцидент, господарів в будинку не було, тому минулося без жертв. Також, на околиці Водяного зафіксовано п’ять величезних вирв", - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі наголосили, що "окупант свідомо робить життя мирних жителів нестерпним, оскільки щодня своїми обстрілами наражає їх на небезпеку".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП