ukenru
vechirniy-kiyiv-skuvali-zatori-2

Вечірній Київ скували затори

 • 25980 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. На дорогах Києва станом на 19:52 спостерігається значне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

За даними сервісу, максимальне ускладнення руху спостерігається в центральній частині міста, зокрема, на бульварі Тараса Шевченка, вулицях Хрещатик, Великій Житомирській, Інститутській, Михайла Грушевського, на Набережному шосе, а також на вулицях Січових Стрільців, Юрія Іллєнка, В’ячеслава Чорновола, проспекті Степана Бандери та Повітрофлотському проспекті.

Вулиці Вадима Гетьмана та Академіка Туполєва перекриті.

Крім того, значне ускладнення руху помітне на Великій окружній дорозі, на проспектах Соборності, Академіка Палладіна та Миколи Бажана, Перемоги. На столичних мостах, зокрема, на Північному, Південному, мосту Метро та Патона спостерігаються затори у напрямку правого берега. А от Дарницьким мостом можна проїхати вільно.

На мосуту та Метро, Патона та Північному затори спостерігаються в бік лівого берега. На Південному – у бік правого берега, а на Дарницькому можна проїхати вільно.

Як повідомляв УНН, у центрі Києва з 10 по 30 квітня через реконструкцією вулиці Івана Федорова буде частково обмежено рух транспорту.

Нагадаємо, у Києві упродовж шести днів, з 9 до 14 квітня, будуть проведені сезонні ярмарки.

Українські Національні Новини

Київ