ukenru
vchora-na-donbasi-2-ukrayinskikh-viyskovikh-zaginuli-sche-4-poraneni

Вчора на Донбасі 2 українських військових загинули, ще 4 поранені

 • 9995 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Протягом минулої доби в зоні проведення військових дій на Донбасі двоє українських військовослужбовців загинули, ще четверо постраждали. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Під час бойових дій протягом минулої доби загинули двоє наших військових 1977 та 1998 року народження… Внаслідок ворожих обстрілів отримали поранення 4 наших захисників. Їх оперативно евакуйовано до медичних закладів, де надається кваліфікована лікарсько-сестринська допомога. Стан здоров'я двох з них середньої важкості, ще двох задовільний", - повідомив Гуцуляк.

Загалом протягом минулої доби на Донбасі було зафіксовано 66 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України, з них 25 – на Луганському, ще 41 – на Донецькому напрямку. Українським військовим понад 20 разів доводилось відкривати вогонь у відповідь.

Як повідомляв УНН, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 66 разів порушили режим припинення вогню, з них 25 разів із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП