ukenru
vbivtsyam-cherkaskoyi-taksistki-povidomleno-pro-pidozru

Вбивцям черкаської таксистки повідомлено про підозру

 • 13816 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Прокуратура Черкаської області повідомила про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 289 КК України, вбивцям черкаської таксистки. Про це повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області, передає УНН.

Завдяки злагодженій роботі прокуратури області, Черкаської місцевої прокуратури та Головного управління Національної поліції в області вдалося розкрити злочин, вчинений в умовах неочевидності, унаслідок чого затримано та сьогодні оголошено про підозру двом жителям м. Черкаси, які 08.01.2018 о 03:00 вчинили умисне вбивство таксистки одного із перевізників м. Черкаси Чуприни І.П., після чого відвезли її труп до лісосмуги на території Смілянського району.

Під час виїзду на місце, вказане зловмисниками, правоохоронцями виявлено труп загиблої. На цей час досудове розслідування триває, готуються клопотання про обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 289 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене з корисливих мотивів та незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя потерпілого) останнім загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, співробітники поліції у Черкасах знайшли вбитою жінку-такситста, яка зникла безвісти з 7 на 8 січня і затримали її вбивцю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП