ukenru
vbivts-kharkivskogo-profesora-ta-yogo-sina-suditimut

Вбивць харківського професора та його сина судитимуть

 • 9676 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Прокуратура скерувала до суду справу банди, яка підозрюється у вбивстві професора Харківського інституту та його сина. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Встановлено, що організував озброєну банду 24-річний харків'янин. До її складу увійшли його співмешканка та товариш. Для скоєння нападів організатор придбав та переробив вогнепальну і холодну зброю. Крім того, у злочинній діяльності використовували маски-балаклави і перчатки.

Першими жертвами банди у жовтні 2016 року стали 58-річний співробітник фізико-технічного інституту та його 35-річний син. Розбійний напад закінчився подвійним вбивством.

Після скоєння вбивств банда планувала ще один розбій - на початку 2017 року. Проте реалізувати його не вдалося, оскільки зловмисників затримали.

Крім того, встановлено, що у вересні 2016 року організатор злочинної групи у Харкові пограбував двох студентів. У викрадений паспорт одного з них чоловік вклеїв власне фото, щоб використовувати його для конспірації.

До того ж, під час обшуків за місцем мешкання організатора банди правоохоронці знайшли знаряддя та матеріали для виготовлення фальшивих грошей.

Наразі троє підозрюваних перебувають під вартою.

Як повідомляв УНН, вбивцю дружини в Павлограді можуть посадити за ґрати довічно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП