ukenru
vbivstvo-tsivilnogo-na-donechchini-prokuratura-rozpovila-pro-strilka

Вбивство цивільного на Донеччині: прокуратура розповіла про стрілка

 • 9823 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Прокуратура Донецької області розслідує кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка інспектором штабу батальйону "Дніпро-1". Про це повідомляє прес-служба прокуратури області у Facebook, передає УНН.

У відомстві нагадали, що вбивство сталося внаслідок сварки.

"Під час сварки 48-річний співробітник батальйону "Дніпро-1" здійснив у 48-річного опонента постріл з табельної зброї, від чого останній помер", - йдеться у повідомленні.

У рамках розслідування кримінального провадження встановлено, що 9 лютого у місті Часів Яр жінка запросила до себе додому знайомого та сімейну пару.

"Гості впродовж вечора розпивали спиртні напої, згодом жінка знайомого пішла додому, а господарка квартири лягла спати. Прокинутися жінку змусили крики та лайка чоловіків, які з’ясовували між собою стосунки. Коли побігла до кухні, щоб подивитися що сталося, її вдарили по голові, від чого вона втратила свідомість та впала на підлогу", – уточнили у прокуратурі.

У відомстві зазначають, що чоловіка затримали.

"Вирішується питання про повідомлення про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за фактом загибелі цивільної особи від кулі поліцейського відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

Раніше у штабі АТО повідомили, що поліцейський з табельної зброї застрелив цивільного.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП