ukenru
vbivstvo-tatu-maystrini-u-ternopoli-ponad-50-nozhovikh-poranen-napadnik-poyasniv-panichnoyu-atakoyu

Вбивство тату-майстрині у Тернополі: понад 50 ножових поранень нападник пояснив панічною атакою

 • 31012 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Підозрюваний Андрій Горбатюк, якого звинувачують у жорстокому вбивстві власниці тату-салону в Тернополі, завдав своїй жертві понад 50 ножових поранень і пояснив свої дії панічною атакою. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Нацполіції у Тернополі.

"Запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави обрав суд підозрюваному у вбивстві двадцятисемирічної тернополянки. Чоловікові оголосили підозру відповідно до статті 115 частини 1 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні поліції Тернополя.

Відомо, що молода жінка мешкала сама.

Нагадаємо, раніше правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві двадцятисемирічної тернополянки, яку знайшли вбитою у власному помешканні на вулиці Леся Курбаса у Тернополі два дні тому. Майже добу правоохоронці встановлювали місце перебування підозрюваного, ймовірно причетного до резонансного злочину у Тернополі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вбивство екс-дружини і її нового обранця чоловікові загрожує довічне ув’язнення

Як повідомляв УНН, вранці, 16 квітня, у власному помешканні на вулиці Леся Курбаса виявили понівечене тіло тернополянки. На її тілі судово-медичний експерт виявив кілька ножових поранень. Додамо, місцеві ЗМІ повідомляли, що 16 квітня у квартирі на вулиці Леся Курбаса у Тернополі знайшли убитою відому тату-майстриню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП