ukenru
vbivstvo-sheremeta-knyazyev-dopovist-zelenskomu-informatsiyu-z-obmezhenim-dostupom

Вбивство Шеремета: Князєв доповість Зеленському інформацію з обмеженим доступом

 • 9914 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Голова Національної поліції Сергій Князєв запропонував Президенту України Володимиру Зеленському доповісти інформацію з обмеженим доступом у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Президент погодився, передає кореспондент УНН.

"На теперішній час національна поліція має ряд перспективних напрямів щодо розкриття вбивства Павла Шеремета. Ураховуючи, що зазначена інформація має обмежений доступ і перебуває в активній фазі, готовий вам (Президенту – ред.) доповісти особисто. На це я отримав 23 липня дозвіл слідчого… де мене делеговано на розголошення даних досудового слідства Президенту України Володимиру Зеленському та Міністру Внутрішніх справ Арсену Авакову, що полягають виключно у деяких аспектах, які зазначив слідчий", - сказав Князєв.

Він сказав, що взяв з собою інформацію, яку він готовий доповісти в закритму форматі. Президент погодився заслухати, так само як і міністр.

"У нас буде окрема доповідь. Ми ще прийдемо. Є матеріали, про які не можна всім говорити. Поки що зараз мені голова Нацполіції буде доповідати", - зазначив Президент журналістам.

Як повідомляв УНН, 20 липня 2016 року біля 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Політика