ukenru
vbivstvo-babchenka-knyazev-zaklikav-zhurnalistiv-nadavati-politsiyi-vsyu-vidomu-informatsiyu

Вбивство Бабченка: Князев закликав журналістів надавати поліції всю відому інформацію

 • 11492 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Голова Національної поліції України Сергій Князев закликав журналістів приносити в поліцію всю відому інформацію про вбивство журналіста Аркадія Бабченка, в тому числі відео з камер спостереження. Про це Князев заявив журналістам, передає УНН.

"Мені дуже до вподоби позиція журналістів, консолідована, заклики по збору інформації з камер, свідчень. До речі, шановні журналісти, приносьте нам. Ви зобов’язані, згідно з чинним законодавством, надати відому вам інформацію нам, Національній поліції, або будь-яким правоохоронним органам", - заявив Князев.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Україна прийме допомогу в розслідуванні вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка "від міжнародної спільноти, яка заслуговує на довіру". Також під час засідання Ради безпеки ООН 29 травня міністр Клімкін повідомив про загибель у Києві російського журналіста Аркадія Бабченка.

29 травня ввечері на російського журналіста Аркадія Бабченко вчинили замах - стріляли в спину. Пізніше стало відомо, що журналіст помер від поранень у кареті "швидкої".

Як повідомляв УНН, слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України за фактом вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко, якого застрелили невідомі в Києві. Поліція надала фоторобот можливого вбивці Аркадія Бабченка.

У провадженні щодо вбивства Бабченка призначать низку експертиз.

СК РФ також порушив справу щодо вбивства журналіста Бабченка у Києві. Російські слідчі хочуть допомогти Україні в справі про вбивство Бабченка.



Українські Національні Новини

Кримінал та НП