ukenru
vartist-garyachoyi-i-kholodnoyi-vodi-mozhe-zrosti

Вартість гарячої і холодної води може зрости

 • 15341 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) планує підвищити діючі тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення для ПрАТ "АК "Київводоканал". Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу "Київводоканалу".

21 грудня 2018 року на засіданні НКРЕКП ухвалили проект постанови щодо змін тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, а також тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

"Тариф на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів Києва становитиме 20,832 грн (у т. ч. ПДВ 3,472 грн) за 1 куб. м. Тариф на послугу з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) становитиме 22,212 грн (у т. ч. ПДВ 3,702 грн) за 1 куб. м.", - зазначили у "Київводоканалі".

Дати початку дії нових тарифів НКРЕКП не уточнюють.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) ініціює позапланові перевірки операторів газорозподільних мереж та облгазів, які не дотримуються постанов регулятора щодо незаконного донараховування споживачам додаткові обсяги газу.

Українські Національні Новини

Економіка