ukenru
varshava-poperedila-pro-teroristichnu-zagrozu-v-rosiyi

Варшава попередила про терористичну загрозу в Росії

 • 9597 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Міністерство закордонних справ Польщі закликало громадян країни проявляти обережність при поїздках в Російську Федерацію, попередивши про терористичну загрозу в Росії, особливо на період проведення чемпіонату світу з футболу. Про це йдеться в оприлюдненому сьогодні оголошенні МЗС Польщі, передає УНН.

"У Росії існує загроза терористичних нападів. Вона може збільшитися у зв'язку з чемпіонатом світу з футболу, який відбудеться з 14 червня по 15 липня. Не можна виключати атаки у приймаючих містах турніру. Слід проявляти обережність, особливо на стадіонах, у фан-зонах і в їх околицях, а також в громадському транспорті", - відзначили в МЗС Польщі.

У зовнішньополітичному відомстві Польщі також застерегли від відвідин Північного Кавказу, тобто республік Карачаєво-Черкесії, Кабардино-Балкарії, Північної Осетії, Інгушетії, Чечні і Дагестану.

"Польща, як і інші країни, визнає Крим (Автономна Республіка Крим і Севастополь) невід'ємною частиною України. Незаконна анексія цієї частини території України Росією унеможливлює надання консульської допомоги громадянам Польщі, які там перебувають. Зважаючи на вищевикладене, міністерство закордонних справ категорично не рекомендує поїздки до Криму", - додали у МЗС Польщі.

Нагадаємо, раніше Daily Star повідомило, що терористичне угруповання "Ісламська держава" планує здійснити низку терактів у Росії під час проведення чемпіонату світу з футболу.

Українські Національні Новини

Новини Світу